In de avond je theorie certificaat halen

Dus jij bent bezig met je rijbewijs? Superleuk natuurlijk, maar ook jij bent druk met alles. School, stappen, vrienden, huiswerk, natuurlijk je rijlessen en straks je rijexamen. Voordat het zover is, moet je eerst je theorie-examen halen. Met de avondcursussen van Theoriecentrum Zeker Weten bereiden we jou zo goed mogelijk voor op het examen zodat jij weer snel door kunt met het halen van je rijbewijs.

Voor wie is de avondcursus

De avondcursus is voor iedereen die zijn theorie-examen voor de auto mag en wil halen. De avondcursus is vooral makkelijk als je in het weekend een bijbaantje hebt of als gewoon rustig aan wilt doen met je certificaat. Wil je sneller of op een ander moment? Dan is de dagcursus iets voor jou.

Cursusagenda

Iedere cursus gaat anders, maar als je kiest voor de avondcursus, kun je het volgende schema ongeveer verwachten. De cursus is verspreid over 2 avonden. Geen zorgen, we maken het niet te laat. Ook jij moet naar weer naar school of werken. 18:30 start van de theoriecursus 20:00 korte pauze 21:30 examentraining 22:30 einde cursus Het theorie-examen doe je op de datum die je terugvindt in de cursussen hieronder.

De geplande ochtendcursussen