Je theoriecertificaat bij leerproblemen

Ieder mens is anders, gelukkig maar. Sommige mensen leren nieuwe dingen gemakkelijker dan anderen. Als je wat minder snel nieuwe vaardigheden leert, kan dat komen door allerlei oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan te impulsief gedrag, moeite hebben met lezen door dyslexie of moeite met plannen en overzicht houden. Of je snel ergens druk over maken.

Je certificaat halen met leerproblemen is goed te doen!

Heb jij een leerprobleem? Dat wil niet zeggen dat je daarvan automatisch ook last hebt bij de training of het CBR-theorie-examen. Het hangt er namelijk helemaal van af hoeveel last je ervaart en vooral hoe je er zelf mee omgaat. De instructeurs van Theoriecentrum Zeker Weten zijn veel gewend. Wij hebben namelijk ruime ervaring in de omgang met mensen die last hebben van verschillende leerproblemen. En de praktijk laat zien dat mensen met leerproblemen vaak prima chauffeurs worden!

Cursusmateriaal

Deze cursus is exclusief theorie-examen en exclusief theoriemateriaal. We kunnen je een theorieboek opsturen of voor je klaarleggen op de cursuslocatie.Daarnaast is het mogelijk bij ons om internet training van 10 uur te kopen.Echte CBR examens op je computer of tapblad of smartphone af te spelen. Je kunt ook kiezen uit een theorieboek plus online cursus voor drie maanden plus daar nog eens 5 uur examentraining op internet. Kosten boek (zonder code) €24,50. Kosten boek (met cursus drie maanden online plus 5 uur examentraining) €55,00 Kosten Inlogcode 10 uur examentraining €24,95

Speciale cursussen

Als je leerproblemen hebt, is het fijn om in een groep met gelijkgestemden te zitten. De groepen zijn daarom kleiner zodat we meer aandacht voor jou hebben. Lijkt je dit ook wat? Schrijf je dan hieronder in voor de aangepaste cursussen. Als je vragen hebt dan kun je natuurlijk ook even bellen naar ons kantoor via tel. 06-30030317 Succes!

Geplande cursussen voor mensen met leerproblemen