In de ochtend je theorie certificaat halen

Dus jij bent bezig met je rijbewijs? Superleuk natuurlijk, maar ook jij bent druk met alles. School, stappen, vrienden, huiswerk, natuurlijk je rijlessen en straks je rijexamen. Voordat het zover is, moet je eerst je theorie-examen halen. Met de ochtendcursussen van Theoriecentrum Zeker Weten bereiden we jou zo goed mogelijk voor op het examen zodat jij weer snel door kunt met het halen van je rijbewijs.

Voor wie is de ochtendcursus

De ochtendcursus is voor iedereen die zijn theorie-examen voor de auto mag en wil halen. De ochtendcursus is vooral makkelijk als je in door de weeks een bijbaantje hebt of als gewoon rustig aan wilt doen met je certificaat. Wil je sneller of op een ander moment? Dan is de dagcursus iets voor jou.

Cursusagenda

Iedere cursus gaat anders, maar als je kiest voor de ochtendweekendcursus, kun je het volgende schema ongeveer verwachten. De cursus is verspreid over 2 ochtenden in 1 weekend. 08:00 start van de theoriecursus 09:30 korte pauze 11:00 examentraining 12:00 einde cursus Het theorie-examen doe je op de datum die je terugvindt in de cursussen hieronder.

De geplande Ochtendcursussen