Op zaterdag je theorie certificaat halen

Dus jij bent bezig met je rijbewijs? Superleuk natuurlijk, maar ook jij bent druk met alles. School, stappen, vrienden, huiswerk, natuurlijk je rijlessen en straks je rijexamen. Voordat het zover is, moet je eerst je theorie-examen halen. Met de avondcursussen van Theoriecentrum Zeker Weten bereiden we jou zo goed mogelijk voor op het examen zodat jij weer snel door kunt met het halen van je rijbewijs.

Voor wie is de zaterdagcursus

Houd je de avonden liever vrij en ga je bij voorkeur op een zaterdagochtend ontspannen naar de cursus, volg dan de zaterdagcursus. Net als de avondcursus is deze verdeeld over meerdere dagen. Hierdoor is het wat meer ontspannen omdat je niet direct examen hoeft te doen. Wil je sneller of op een ander moment? Dan is de dagcursus of de avondcursus misschien iets voor jou.

Cursusagenda

Iedere cursus gaat anders, maar als je kiest voor de zaterdagcursus, kun je het volgende schema ongeveer verwachten. De cursus is verspreid over 2 zaterdagen. We zijn wel op tijd klaar zodat ook nog andere leuke dingen kunt doen op je vrije dag. 08:00 Start van de theoriecursus 10:00 Korte pauze 11:00 Examentraining 12:00 Einde cursus Het theorie-examen doe je op de datum die je terugvindt in de cursussen hieronder

Geplande zaterdagcursussen