Dagcursus Autotheorie

Datum: 9 september 2020

Dus jij bent bezig met je rijbewijs? Superleuk natuurlijk, maar ook jij bent druk met alles. School, stappen, vrienden, huiswerk, natuurlijk je rijlessen en straks je rijexamen. Voordat het zover is, moet je eerst je theorie-examen halen. Met de cursussen van Theoriecentrum Zeker Weten kun je al in één dag je theorie te leren.

Wat kun je verwachten

De dagcursus is voor iedereen die zijn theorie-examen voor de auto mag en wil halen. Leerlingen die al vaker zijn gezakt voor het examen helpen we ook aan het certificaat. We raden je wel aan als je leerproblemen, zoals dyslexie of ADHD hebt om individuele lessen te volgen.

Tijdschema

Tijdschema

09:00 Start van de cursus
12:30 Lunchen
13:00 Vervolg van de cursus
18:00 Einde cursus

Cursusdag
Woensdag 9 septemper
Let op: cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen

Theorie-examen 
Zelf boeken via https://www.cbr.nl/nl/mijncbr/inloggen-op-mijn-cbr.htm?orgurl=https%3A%2F%2Fwww.cbr.nl%2Fweb%2Fnl%2Fmijncbr.htm

 

Exclusief lesmateriaal!

Deze cursus is exclusief theorie-examen en theoriemateriaal. We kunnen je een theorieboek (€25,-) opsturen of voor je klaarleggen op de cursuslocatie. Bij dit boek zit geen online examentraining. Een aparte voucher met 10 uur online examentraining bieden we ook aan, voor €25,-. Ten slotte is er nog een theorieboek alles inclusief. In 14 korte onderdelen krijg je de cursus visueel gepresenteerd en kun je oefenen met lastige CBR theorie-examenvragen. Dit boek kost €40,-.

Cursuslocatie

Nu inschrijven voor deze cursus
X

Inschrijven

Dagcursus Autotheorie op 9 september 2020 in Katwijk

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Betaling wordt geladen

Even geduld alstublieft...