Theoriecentrum voor rijscholen

Theoriecentrum Zeker Weten geeft autotheoriecursussen die cursisten goed opleiden voor het CBR theorie-examen. Met onze cursus van 1 dag, kunnen wij uit ervaring zeggen dat onze reguliere leerlingen bijna altijd slagen voor het examen. Niet iedereen leert op dezelfde manier. Daarom biedt Theoriecentrum Zeker Weten ook andere mogelijkheden: een individuele cursus, een cursus van 2 dagen voor mensen die anders leren (bijvoorbeeld bij ADHD, autisme, dyslexie) en een verkorte cursus. Die laatste cursus is bedoeld als herhaling voor mensen die al vaker of lang geleden theorie-examen deden.

Voordelen voor u als rijschool

Onze aanpak is afgestemd op de leerlingen en op de examenpraktijk. Voor u is het prettig te weten dat uw leerlingen bij ons theoriecentrum alles leren om het examen te kunnen halen. Bovendien bieden wij aangepaste cursussen met een lespakket op maat voor wie dat nodig heeft. Vooraf bepalen wij met een leerling samen welke cursus het beste bij hem of haar past. Tijdens de groepsles oefenen we de geleerde theorie nog eens grondig. Bovendien kan een leerling dan vragen stellen. Het tempo is voor iedereen goed te volgen. Leerlingen die meer aandacht behoeven kunnen een cursus volgen in een kleinere groep met een aanpak op maat. Het resultaat; uw leerling slaagt bij Theoriecentrum Zeker Weten.

Cursusmateriaal

Theoriecentrum Zeker Weten werkt met lesmateriaal van VekaBest, specialist in verkeersleermiddelen. Onze leerlingen krijgen een samenvatting van de lesstof per e-mail. Zo kunnen ze alvast aan de slag om de theorie te leren.

Uw leerlingen slagen sneller!

  • TZW-cursisten slagen in 1 keer (80%)
  • Totaalpakket voor autotheorie-examen
  • Kleinere groep bij leerproblemen
  • Individuele les bij faalangst mogelijk
  • Moderne leslocatie in Katwijk
  • Onafhankelijk