Heb jij moeite met leren? Dan is onze 1-op-1 cursus voor jou!

Ieder mens is anders, gelukkig maar. Sommige mensen leren nieuwe dingen gemakkelijker dan anderen. Als je wat minder snel nieuwe vaardigheden leert, kan dat komen door allerlei oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan te impulsief gedrag, moeite hebben met lezen door dyslexie, moeite met plannen en overzicht houden, of je snel ergens druk over maken.

Je certificaat halen met leerproblemen is goed te doen!

Heb jij moeite met leren? Een groep cursisten en ruis van een groep kan dan heel vervelend voor je zijn. Maar dat wil niet zeggen dat je geen theoriecursus kunt volgen. De instructeurs van Theoriecentrum Zeker Weten zijn veel gewend. Wij komen als jij moeite met leren hebt naar je toe. Thuis in je eigen omgeving kan namelijk helpen om stof beter te begrijpen en daarnaast heb je weinig tot geen afleiding. Liever ergens anders? Geen probleem, in ons theoriecentrum geven wij ook 1-op-1 cursussen. Heb jij leerproblemen? Wij helpen je graag aan je rijbewijs zodat je snel zelfstandig de weg op kunt.

Cursusmateriaal

Deze cursus is exclusief theorie-examen en exclusief theoriemateriaal. We kunnen je een theorieboek opsturen of voor je klaarleggen op de cursuslocatie.

Je kunt ook kiezen uit een theorieboek inclusief een online audio cursus voor drie maanden en 10 uur examentraining op het internet.

Kosten:

Theorieoek inclusief een online audio cursus voor drie maanden en 10 uur examentraining op het internet €40,00.

Theorieboek (zonder inlogcode) €25,-

 

Speciale cursussen

Als je leerproblemen hebt, is het fijn om indivdueel met een instructeur te zitten. Lijkt je dit ook wat? Schrijf je dan hieronder in voor de aangepaste cursussen. Als je vragen hebt dan kun je natuurlijk ook even bellen naar ons kantoor via tel. 0657645580
Succes!

Wat kost een Personal Trainer

Prijs voor Personal Training
€ 80,- per 1,5 uur

Meld je aan voor een 1-op-1 cursus