Theorie Centrum Zeker Weten

Dat is Zeker Weten slagen voor Theorie

Bij Theoriecentrum Zeker Weten geven we dagelijks theoriecursussen aan jongeren (en aan  volwassenen) die bezig zijn met het halen van hun rijbewijs. Onze cursussen bereiden de deelnemers voor op het CBR-theorie-examen wat je moet halen voordat je rijexamen mag doen.

Waarom Theoriecentrum Zeker Weten

Omdat iedereen anders is en anders leert geven wij verschillende cursussen. Zo is er altijd wel eentje die het beste bij jou past. De cursussen zijn bijna allemaal klassikaal in groepen van ongeveer 20 leerlingen, maar als je wilt kun je ook in kleinere groepen of zelf alleen les krijgen.

De lessen die we geven gaan over de belangrijkste onderdelen die je moet weten en ook aan bod komen tijdens het theorie examen van CBR. Denk aan gevaarherkenning, de verkeersregels en ook jouw verkeersinzicht.

  • Leren op de manier die het beste bij jou past
  • Als je wilt zelfs al in 1 dag je theorie certificaat
  • Kleinere groepen of zelfs alleen les krijgen is mogelijk
  • Alle onderdelen van het CBR examen komen aan bod

Cursusmateriaal

Na het inschrijven voor de cursus, krijg je een samenvatting van de lesstof van VekaBest per e-mail. We gaan er vanuit dat jij vooraf thuis je theorie oefent. Tijdens de cursussen gaan we op onderwerpen uit het lesmateriaal in.  Zo bereiden we jou optimaal voor en kom jij niet voor verrassingen te staan tijdens het examen.

Heb jij moeite met leren?

Soms leer je net even anders. Bijvoorbeeld als je ADHD, een autistische beperking of dyslexie hebt. Of omdat je je onzeker voelt in een grote groep. En dan minder goed presteert. Bij Zeker Weten zijn we helemaal ingesteld op jouw manier van leren.

Meer daarover lees je hier.